16 de febrer 2008

FESTES

Ahir vam anar a una festa d'aniversari.
40 anys.
Com han canviat les coses...
Als 14 anys, un parell de cops l'any ens trobàvem per sopar: pizza, que anàvem a buscar a la Xicra. Els més agosarats bevien una mica de cervesa i ens muntàvem la nostra pròpia pista de ball amb qualsevol casset i una cinta dels Scorpions.
Als 16, vam canviar la pizza pel pollastre a l'ast. Tots bevíem una mica: licor de préssec i de poma s'estilaven molt, i trobàvem les primeres borratxeres (jo no, eh mare) al garatge de qualsevol de la colla on sempre acabava sonant la cinta de Scorpions.
Als 19 anàvem de restaurant: entremesos, xai, botifarra, pa amb tomàquet i sangria per 1000 pessetes (uau!). Ja no anàvem al garatge de ningú: Moià era el destí. Bevíem cubates: vam introduir el vodka, el JB i el Four Roses (home, que som d'Artés!). I ballàvem. O potser millor dit: saltàvem. Scorpions? Qui són aquests?
Als 20 els sopars es van anar sofisticant, però sempre a un preu mòdic. Bevíem força cubates durant els early 20's, i les quantitats van anar disminuint amb els anys. I acabàvem en algun local. A Moià principalment.
Ara a les festes demanem un bon càtering, sopem de peu i agraïm que les postres siguin de fruita. Si bevem, ho fem amb vi o cava (potser si és molt tard i encara ens sentim amb forces caurà un cubata; màxim dos). I ballem si algun cubata ha caigut finalment. Això sí: la música sempre ha estat tan alta?

Per cert Sebastià: MOLTES FELICITATS!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es que ya estamos en la edad esa en la que vas por el parque y los niños dejan de jugar con la pelota y dicen: "Parar un momento que pasa un señor/a", es lo que hay.

Por cierto, cuando puedas actualiza el link que tienes a implosiones, que ya tengo dominio y es www.implosiones.com

Dale un beso a la Princesa

iona76 ha dit...

Pedro, ja està fet!!
Benretornat!